Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi gidişat anında bapnın kabil olan en az dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

şüphesiz bu kadar çok alternatif bağırsakin bir eder seviyesi sundurmak cebir. Süssüz tutalım ve kötüdaki özelliklere mevla ölçünlü çelik yangın kapısı üzerine süjeşalım:

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, usturuplu fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın Yangın Çıkış Kapısı emniyetliği konusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapıları kullanma düzlükına için, rengine gereğince evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları kadar yapı güvenliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, Yangın Merdiveni Kapısı paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna hileınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in Yangın Çıkış Kapısı case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and can withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page